Dugo očekivana pivnica “The Bank” otvorila je svoja vrata i pokazala svoj unikatan izgled. Odlučili smo se na industrijski stil uređenja obogaćen elementima drva, metala, betona i cigle.

Kako prostor ima longitudinalni izgled formirali smo hodnik cijelom dužinom, te podijelili funkcije na lijevu i desnu stranu. Lijeva strana u ovom slučaju je frontalna strana objekta ispunjena staklenim portalima uz koje je smješteno visoko sjedenje, koje pruža pogled prema ulici i rijeci. Na drugoj strani poigrali smo se zidnim oblogama cigle i umjetnog betona, te prikazali industrijski dizajn kroz tri dijela. 

U prvom dijelu smjestili smo šank obložen pločicama zanimljive imitacije hrđe, a pod obložen heksagon pločicama. Na zidu smo postavili viseće metalne police, koje smo osvjetlili i time dodatno naglasili visinu stropa, i zidnu oblogu od prirodne cigle stare preko 50 godina. Sa plafona smo spustili četiri visilice koje su osvjetlile i označile poziciju šanka. Drugi dio nastavljamo centralnom pozicijom ukrasnog metalnog sata rađenog po mjeri, uokvirenog ciglom, dok treći dio na zidu prikazuje imitaciju betona, prekriven metalnom mrežom i fotografijama.

Kako je prostor u zatečenom stanju bio ispunjen nosivim armiranim betonskim stubovima kroz sredinu interijera, stubove smo obložili metalnom ogradom, osvjetlili ih i od njih napravili dekorativne elemente koji predstavljaju industrijski dizajn.

Pri samom ulazu u interijer u desnom kutu objekta sještenen je predulaz, toalet, kuhinja i kružne  metalne stepenice koje vode na galeriju za nisko sjedenje i poziciju muzičkih izvođača za vrijeme nastupa. Prostor je opremljen kvalitetnom zvučnom opremom spremnom za dobar provod.

Uskoro se očekuje otvorenje kuhinje s ponudom hrane svojstvene ovoj namjeni prostora. Pub se nalazi u ulici Obala hrvatske mladeži broj 15, u Kiseljaku. Otvoren je od ponedjeljka do nedjelje od 17 do 5 sati ujutru.