Pubovi su razvili njima svojstven jezik i kada se radi o dizajniranju jednog takvog prostora uvijek je pitanje vratiti se korijenima ili hrabro pronaći neki novi pravac? Mi smo se odlučili za ovo drugo i tako zadržali temu filma kao nit vodilju koju Caffe Movie ima od samog početka.

Kako bi postigli toplotu i prijateljski osjećaj odlučili smo da ovaj prostor bude svijetao i optimističan. Koristeći prirodne materijale kao što su drvo, koža i cigla, kao i zemljane tonove, dobili smo osjećaj toplote i ugodne atmosfere.

Prostor je podijeljen na dvije etaže. U prizemlju se nalazi šank kao centralni fokus u prostoru, naglašen zanimljivom rasvjetom i keramikom koja čini kontrast drvetu. Posebno biranim detaljima kao što su filmski posteri, svjetleće reklame i zidne dekoracije u obliku Oskara se zadržao taj stari šarm caffe-a. U VIP dijelu se nalaze komadi namještaja koji se razlikuju od ostalog namještaja u prostoru i samim tim stvaraju poseban ugođaj.

Uzimajući u obzir da su i prije renoviranja gornji kat najviše koristili srednjoškolci, potrudili smo se  osigurati im udobnost i opuštenost. Također, na prvom katu je smješten i toalet, čiji je ulaz vizualno odvojen od dijela za sjedenje. Hrabrom primjenom boja i zanimljivim posterima smo podijelili prostor toaleta na ženski, muški i zajednički dio.

Svratite u Caffe Movie za potpuni ugođaj.

P.S. ... i kolač